Ветеринарни услуги

Вие сте тук: Начало 9 Услуги

Ветеринарна клиника „МединаВет“

Ветеринарни услуги, на които можете да се доверите

Ветеринарна амбулатория „МединаВет“ предлага профилактични прегледи, ваксинации, микрочипиране, кастрация, коремна хирургия, стоматология и дерматология, хранителни консултации, евтаназия на домашни любимци, спешна помощ, и издаване на документи.

Обслужваме както целият регион на Велико Търново, така и други региони в страната.

Общи

Профилактика и уелнес прегледи

Профилактичният преглед включва както пълен физически преглед, така и насоки и препоръки за доброто здраве на вашия домашен любимец.

Вижте Профилактични прегледи

Спешна грижа

Подобно на спешната помощ за хора, ние сме в състояние да осигурим лечение, което попада между рутинните прегледи и спешната помощ.

Вижте Спешна грижа

Болки и наранявания

Ако вашият домашен любимец изпитва болка или е претърпял наранявания, ние можем да помогнем, за да успокоим дискомфорта.

Вижте Болки и наранявания

Хирургия и анестезия

От хирургични операции като кастрация до по-сложни ветеринарни процедури, ние винаги се грижим за безопасността на вашия домашен любимец.

Вижте Хирургия

Издаване и легализиране на документи

Ще ви помогнем с издаването и минаването на всички нужни тестове и документи, за може може вашият пухкав член на семейството да пътува навсякъде безопасно с вас.

Вижте Профилактични прегледи

Евтаназия

Извършваме хуманна евтаназия на кучета и котки в комфортна и спокойна среда, като ще ви осведомим и за всяка стъпка от процеса.

Вижте Евтаназия

Зоомагазин

Нашият зоомагазин е винаги богато зареден, като можете да намерите както суха и мокра храна за кучета и котки, така и продукти за обезпаразитяване, козметика, и аксесоари.

Вижте Зоомагазин

Телемедицина

Имате нужда от консултация за състоянието на вашия домашен любимец, но нямате възможност да дойдете на място? Вижте как можем да ви помогнем и онлайн.

Вижте Телемедицина

Абонаментни планове

Нашите здравни абонаменти планове покриват всичко, от което вашия домашен любимец ще се нуждае за цяла година – от прегледи и ваксинации, до продукти за обезпаразитяване.

Вижте Абонаментни планове

Превантивна грижа

Ваксинации

Ще ви помогнем с всички ваксинации на вашето куче или котка и ще ви консултираме за допълнителни начини за превенция от заболявания или паразити.

Вижте Ваксинации

Обезпаразитяване

Без значение от възрастта, породата и начина на живот на вашия домашен любимец, ние сме тук с продукти за лечение и трайна профилактика от паразити.

Вижте Обезпаразитяване

Кастриране

В нашата амбулатория можем без проблем да извършим тази рутинна операция, като използваме най-добрите мерки за безопасност, в топла и приветлива обстановка.

Вижте Кастрации

Дентална грижа

Предотвратете кариеса, заболяванията на венците и други сериозни здравословни проблеми, като редовно се грижите за денталното здраве на вашия любимец.

Вижте Дентална грижа

Микрочипиране

Микрочипирането е напълно безболезнена процедура по добавянето на микрочип, която увеличава шансовете вашият домашен любимец да бъде намерен, ако се загуби.

Вижте Микрочипиране

Хранене и поведение

Предоставяме хранителни консултации за правилна диета, физически упражнения, както и как преодолеете някои често срещани поведения при домашните любимци.

Вижте Хранене и поведение

Дерматология

Предлагаме диагностика на често срещани дерматологични проблеми и изготвяме план за справянето с тях, според специфичните нужди на вашия домашен любимец.

Вижте Дерматология

Обадете се за консултация още днес

Свържете се с нас и нашият ветеринарен лекар ще ви помогне да изберете подходящ ден и час за преглед на Вашия домашен любимец.

КОНТАКТИ

Ветеринарна клиника
и зоомагазин „МединаВет“

Телефон

Обадете се на 088 959 2299

Посетете ни на място

Към Google Maps за ул. „Мальовица“ 4,
Велико Търново 5000

Работно време

Пон – Пет: 09:00 – 18:30
Съб: 10:00 – 14:00
Нед: почивен ден

Последвайте ни в